Je kan Dr. Freund vragen voor:

Gründliche Untersuchung

Dr. Freund is je thermometer; je luisterend oor voor persoonlijke verhalen over werk. Op een leuke en luchtige manier gaat Dr. Freund in gesprek met jou en je medewerkers over thema’s als duurzame inzetbaarheid, klantgerichtheid, zelfsturing, werkgeluk, vakmanschap, zingeving, motivatie van medewerkers; onderstroom en bovenstroom thema’s.

Door middel van podcast research gaat Dr. Freund aan de slag met zijn gründliche onderzoek. Begint zoals elke arts met een intake, maakt een analyse en stelt een diagnose en verzamelt tegelijkertijd inspirerende en deelbare verhalen. 

Je krijgt dus niet alleen advies maar ook deelbare content. 

Behandlungsplan

Als een organisatie moet veranderen, mee moet bewegen, lenig moet zijn, moeten je mensen dat ook. Veranderen en vernieuwen is mensenwerk. Dat vraagt om een luisterend oor. Wat speelt er? Wat läuft gut?  Was könnte besser sein? 

Na de diagnose gaat Dr. Freund in overleg met zijn team van Spezialisten. 

Wat is de beste oplossing hier? Welk ‘medizin’  zorgt ervoor dat mensen de verandering zelf vorm kunnen geven? Welk Behandlsungsplan zorgt voor mensgericht veranderen? Welke aanpak voor een mensgerichte organisatie?

Samen met zijn team van Spezialisten is hij uw Freund voor de verandering. Voor betere prestaties en gelukkigere mensen.

Geschichtenerzählen

Dr. Freund is een beleving, hoe vaak vind je nu een Duitser met humor? Op zijn comfortabele sofa of met de microfoon in de hand, gaat de dokter in gesprek met deelnemers, sprekers en standhouders op zoek naar hun verhaal. Waarom zijn ze hier? Wat zijn hun verwachtingen? Wat heeft ze geïnspireerd? Wat heeft ze geraakt? Het doel is mensen groot maken. Hun verhaal zo goed mogelijk laten vertellen. 

Zo zorgt Dr. Freund voor beleving, persoonlijke aandacht, creëert hij een podium voor zijn partners en zorgt hij voor mooie, grappige, luchtige en vooral….deelbare verhalen tijdens bijeenkomsten, evenementen en congressen.

Zögern Sie nicht und kontaktieren Sie uns auf: drfreund@people-power.nl oder 06-46750732

ein Warmer Gruß,

dr. Freund